Soflete Redovisningsbyrå.             

Bokföring & redovisningsbyrå i Helsingborg.

Vad säger våra kunder om oss

Soflete Redovisningsbyrå har under 5 års tid hanterat ekonomin på mitt företag. De är tillgängliga på telefon och mail, de svarar snabbt på frågor. Väldigt bra bemötande och otroligt bra service! 

Natalia är mycket kunnig och har bred kompetens. Jag får alltid svar oavsett vilket ärende jag har. Rekommenderar varmt!

Andy Petersel - Petersels AB

Helt enkelt proffs. En mycket kompetent redovisningsbyrå.

Ger alltid snabb återkoppling, mycket bra service, stöd och goda råd i alla område. Jag kan varmt rekommendera Soflete Redovisningsbyrå!

Ciprian Voedes - Voedes Nas AB

Hos Soflete Redovisningsbyrå uppskattar vi att de är pålitliga, snabba och sist men inte minst tålmodiga. Vi har börjat från noll och då behövde vi många förklaringar och tips som vi senare genomförde eller tog hänsyn till. Vi har samarbetat med Soflete i två år och allt fungerar mycket bra!

Alexandru Lucian Szekely- Alexander LS Transport AB

Har haft dem som revisor i 4 år. Jag är jättenöjd med allt hjälp som jag fick. De ställer upp alltid. Rekommenderar till alla!

Eugen Flora - Bilmek i Helsingborg AB

Vi är mycket nöjda med vårt samarbete. Vi har börjat anlita Soflete Redovisningsbyrå år 2015. De skickar alla deklarationer i god tid, hjälper alltid och ger oss all info som vi behöver.

Alexandru Grudea - Acvila AB

We have been working closely with Soflete Redovisningsbyrå AB over the last couple of years. Their advice and support has been invaluable. I am very pleased with the input received from Soflete Redovisningsbyrå AB and would surely recommend this service to my partners.

Gabriel Moldoveanu - CTO Protheus Solutions AB

Skriv en rekommendation

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

Vi arbetar med uppdrag för kunder i de flesta branscher. Vi kan hjälpa dig med allt från att välja rätt bolagsform, löpande redovisning och löneadministration till skatteplanering och rådgivning, även för din privata ekonomi. Oavsett om du har en liten firma eller ett stort bolag.