Soflete Redovisningsbyrå.             

Bokföring & redovisningsbyrå i Helsingborg.

Soflete Redovisningsbyrå i Helsingborg. Vi vill växa tillsammans med ditt företag

Soflete är en redovisningsbyrå i Helsingborg som erbjuder ekonomitjänster för just ditt företag. Din företagsresa kan börja med oss. Vi finns för dig hela vägen. Vi tar hand om den löpande bokföringen inklusive lönehantering, fakturering, bokslut, årsredovisning mm. 

Dags att byta redovisningsbyrå? 3 tips för dig som vill ha en ny redovisningskonsult

Många företagsägare vill byta till en ny redovisningsbyrå av olika anledningar. Från vår erfarenhet brukar man vänta tills den 1:a januari för att anlita en ny byrå. Men problemet är då är det sent. Vd:n har kanske inte tänkt på att den “gamla” redovisningbyrån har 3-4 månaders uppsägningstid. Att det tar tid att få all dokumentation som samlades under åren. Det händer ofta att byrån säger nej efter den 1:sta januari, då kan de inte ta flera nya kunder.

Ifall du vill anlita en ny redovisningsfirma - tänk på det: 

1) Sök en ny redovisningskonsult med bra rekommendationer från andra kunder. Börja leta redan nu, be om en offert.

2) Välj en redovisningskonsult som brukar svara i telefon och på mejl och har korta responstider. Då ser du till att du får hjälp direkt.

3) Meddela din aktuella redovisningsbyrå att du kommer att avsluta som kund och be om att få alla dokument.

Soflete Redovisningsbyrå vill växa tillsammans med sina kunder. Vi hjälper företag hela vägen och tar hand om det mesta inom företagets ekonomi: starta företag, moms, deklarationer, löner, kontakt med Fora eller Arbetsförmedlingen, årsredovisning mm.

Är du inte nöjd med din nuvarande redovisningsbyrå, titta gärna på vad våra kunder säger om oss och se om vi skulle matcha dina förväntningar :)

Rekommendationer - vad säger våra kunder?